Starten på Treat for Tails

Treat for Tails hadde en rolig oppstart 1. april 2017. Det var snø i lufta og planene om en tur i parken ble derfor parkert og bedriften Treat for Tails ble til. Over en kopp te og to PCer startet jakten på et godt navn og en fin logo som passet til katteeske-konseptet. Det tok litt tid før navnet var spikret, men når det var på plass endte vi opp med å legge ut en konkurranse på nett for å få inspirasjon til en logo. Det strømmet inn forslag og Treat for Tails endte opp med en flott og allsidig logo som nå fronter alle våre katteesker.

Katteeske som er produktet til Treat for Tails har blitt utviklet for å gjøre livet som katteeier litt enklere. Her vil man få variasjon av produkter til katten til en rimeligere penge enn i nettbutikk eller dyrebutikk. Det vil være godteri som er bra for katten, leker som engasjerer og nytteprodukter som har en stor bruksnytte for både katt og eier. Produktene i kattesken er valgt ut med omhu og kattens beste i tankene. Likevel vil hovedmålet til Treat for Tails være å ha et produkt som gleder og engasjerer både katt og eier. I tillegg til utvelgelsesprosessen er alle produktene i katteesken testet av Treat for Tails sin maskot, Vega (katten til daglig leder, Thea Karoline). Så langt er alle godkjent og Vega trives godt i sin rolle som produkttester og fotomodell.

Fremover skjer det mye, Treat for Tails har sendt ut sin første katteeske til vinneren av Instagram-konkurransen (Sherlock_the_gingercat, som vist på bildet), katteeskene skal brettes, pakkes og sendes til alle som har kjøpt en eske av oss, det skal skrives en produktbeskrivelse som jeg legger ut her og produktene fremover skal velges ut, handles inn og kvalitetssjekkes av daglig leder og Vega.

Alle produktene vil få en lenger beskrivelse her siden det er viktig for meg at dere vet hvorfor vi velger de produktene vi velger. 

BUT08PGlGe2Ha en purr-fekt dag hilsen Vega og Thea Karoline
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Karoline

Thea Karoline

27, Kongsberg

Daglig leder av Treat for Tails og forfatter av bloggen. Livslang erfaring med dyr og en har en genuin interesse for deres velferd.

Kategorier

Arkiv

hits