Produktoversikt, katteesker fra Treat for Tails

Avhengig av om du er ny kunde eller har fått en eske fra før så får dere forskjellige esker. Øverst viser vi en produktbeskrivelse over den første esken etterfulgt av produktbeskrivelsen til katteeske nummer to fra Treat for Tails!

1. Den første leken vi valgte ut er en liten mus med fjærhale. Denne er valgt ut men tanke de forskjellige elementene som interesserer katten. Fjærhalen inspirerer til lek, samtidig som pelsen og raslelyden leken lager skaper en byttedyrlignende atmosfære.

2. Den andre leken er tidenes tøffeste katteleke. Denne inneholder catnip som er noe de fleste katter elsker. Denne har også «pels» på ryggen for å etterligne et byttedyr. Catnipen i denne leken er tørkede blader fra planten kattemynte og i små mengder er øker det lekelysten til katten og er ikke skadelig.

3. Det følger med en liten pose med to kvister i. Kanskje en litt merkelig ting å gi en katt da pinner generelt sett er noe hunden setter mest pris på, men denne er en flott liten ting til katten. For katten fungerer den som tannrenser og klorepinne. Det er kvist fra sølvkattebusken som er kjent for å lokke frem en positiv reaksjon fra katten. For best effekt er det lurt å ta av den del av barken med en kniv.

4. I denne esken vil du finne en kattebørste til katten. Den har et praktisk grep og myke tagger, og som en ekstra bonus ser den litt ut som Enterprise fra Star Trek. Poenget med denne børsten er å få løsnet hårene og massere katten. Du vil oppleve at en del av hårene blir liggende igjen på katten og da lønner det seg å gå over med en hånd eller annen børste for å få bort den løse pelsen. Den er veldig effektiv i forhold til løsning av pelsen og i tillegg gir den katten en god massasje. Vega storkoste seg veldig under stellet :)

5. Coucou har mange gode godteriposer til katt og denne er intet unntak. Godteriet er forebyggende mot hårballer og hjelper hårballene gjennom systemet. Dette er også sukkerfritt og sundt og godt for katten.

6. Planet Pet godteriet fungerer også mot hårballer da dette er et økende problem på våren og sommeren.  

Begge godteriene er mageregulerende og har vist god effekt mot hårballer, men alle katter bør uansett få en god omgang med børsten en gang for å forebygge at de får i seg alt for mye pels.

7. Det siste er en isbitform formet som fisk. En del katter er ikke flinke til å få i seg nok væske i løpet av sommeren. Ved å gjøre det litt annerledes og spennende for dem kan man sørge for at de får i seg mer å drikke. Man kan blande vann eller kattemelk med noe katten elsker, som ferskmat eller fisk/reker. Noen katter reagerer på reker, så det er verdt å undersøke om katten din er en av de før dere lager isbitene. Hvis isbitene ikke faller i smak hos katten, kan man alltid lage isbiter til seg selv slik at man har i noe kaldt å drikke mens man ser på katten kose seg ute på sommeren.

Den andre esken inneholder også syv ting av god kvalitet som øker aktiviteten og gleden til katten!

1. Enkelte katter liker å aktivisere oss eiere i tillegg til seg selv, derfor valgte vi å ta med en pinneleke i esken denne gangen. Her har du både fjær og muligheten til å aktivisere katten selv. Fjærene er festet til en line som igjen er festet til en pinne. På den måten kan du få katten til å ta store firsprang, springe gjennom stua eller sitte stille i sofaen mens du løfter på pinnen fra tid til annen. En leke vi tror at både du og katten kommer til å elske.

2. I denne esken tenkte vi at kattene ville sette pris på om vi satte lekemusa i fengsel, så det har vi gjort. Vi sender med en tradisjonell katteleke hvor en lekemus er plassert inne i en metallball med sprinkler. Både lyden og det faktum at musa flytter på seg aktiviserer katten og fører med seg mange timer med morsom lek.

3. I denne esken vil du finne en kattebørste til katten. Den har et praktisk grep og myke tagger, og som en ekstra bonus ser den litt ut som Enterprise fra Star Trek. Poenget med denne børsten er å få løsnet hårene og massere katten. Du vil oppleve at en del av hårene blir liggende igjen på katten og da lønner det seg å gå over med en hånd eller annen børste for å få bort den løse pelsen. Den er veldig effektiv i forhold til løsning av pelsen og i tillegg gir den katten en god massasje. Vega storkoste seg veldig under stellet :)

4. Kattene har fått prøvd seg på pinnene fra sølvkattebusken så nå er det på tide for kattemynten å vise hva den kan gjøre. I denne katteesken sender vi med en ball av kattemynte. Pus kan både leke og tygge på den og til og med spise av den. 

5. Mange gir katter ferskmat i tillegg til tørrfor noe som kan føre til at katten blir litt overvektig med tiden, men siden katter er så glad i lukten og smaken fra ferskmaten tenkte vi at vi måtte finne et alternativ. Valget falt på Vitakraft sitt flytende godteri. Det har perfekt mengde, er sundt og i tillegg noe katter elsker. Vega har falt helt for det og setter stor pris på en porsjon når hun kommer inn fra en langt dag ute. Det er også sukkerfritt, uten kunstige farger eller konserveringsmidler. Et topp produkt. 

6. Alle deler av en katt er viktig, derfor har vi sendt med en pakke med godteri tilegnet rensing av tenner. Godteriet fra Sanabelle er formet som en tann og har god smak. De er sukkerfrie og hjelper til med å fjerne plakk fra tennene til pus.

7. Godteriet fra Catessy er sukkerfritt og har lite kalorier per bit, de har smakfullt fyll som katter elsker og knaser godt mellom tennene.

Treat for Tails håper at katteesken faller i smak hos både katt og eier. En katteeske til katten er en katteeske til deg.

Ha en purr-fekt dag hilsen Vega og Thea Karoline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Karoline

Thea Karoline

27, Kongsberg

Daglig leder av Treat for Tails og forfatter av bloggen. Livslang erfaring med dyr og en har en genuin interesse for deres velferd.

Kategorier

Arkiv

hits