hits

Katteesken i April

Denne gangen kom dessverre esken litt sent. Vi har hatt problemer med en forsendelse fra en leverandør og har derfor gjort ett par små endringer på den originale esken. 

Leke: I esken vil du finne en leke som ser ut som en liten katt. Den er flott for en pus som reagerer positivt på kattemynte. Vega synes dette var en flott leke og hadde flere forsøk på å stikke av med produktene. Katteleken er myk, fargerik og lukter godt av kattemynte. Mange katter vil ofte bli tiltrukket av lukten og få økt aktivisering på grunn av det.

Pelsfjerner/klesrulle: En pelsfjerner/klesrulle er nødvendig i røyteperioden. I denne esken har vi valgt å sende meg en reisevariant som gjør det enkelt å ta et lite drag over tøyet før man skal være presentabel og hels pelsfri. Den får fint plass i en lomme eller veske og kan brukes flere ganger. Dra pelsfjerneren ut av håndtaket, rens tøyet og dytt den ned igjen. Dette vil rense den blå tøybiten og gjøre den klar for neste angrep av kattepels på tøyet. 

Kattemyntespray: Katter trenger av og til litt veiledning for å vite hvor de skal klore. For å inspirere pus til å klore der den skal klore, være opptatt av det den skal være opptatt av og kose med det den skal kose med har vi sendt med denne sprayen. Denne sprayen kan brukes til blant annet klorestativ. Spray et par sprut på det du ønsker å lede pus til å bruke og høyst sannsynlig vil pus begynne å bruke det.

Godteri: I denne esken ligger det ved tre forskjellige godtetyper. Det er en ferskmat, en pose med harde puter og en med godteripinner. Selv om katter ofte kan spise det samme uten å bli lei så har de preferanser når de kommer til mat de også. Enkelte liker best noe som knaser, mens andre liker de mye bitene som lukter litt mer og kanskje kan oppleves mer likt kjøtt. Det er viktig å stimulere katten med mat og spesielt harde biter kan være viktige for å bekjempe tannstein :)

Ha en purr-fekt dag hilsen Vega og Thea Karoline

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Karoline

Thea Karoline

28, Kongsberg

Daglig leder av Treat for Tails og forfatter av bloggen. Livslang erfaring med dyr og en har en genuin interesse for deres velferd.

Kategorier

Arkiv