hits

Katteesken for juni :)

Juni-esken inneholder syv produkter og er ett lite virvar av små, men spennende produkter.  

Robotleken:

Denne lille leken er svært interessant for mange katter og kanskje spesielt for de store jegerne der ute. Vega som lett kan bli lei lekene sine, elsker denne. Den rører på seg, ligner litt på ett insekt og lager en lyd som forteller henne hvor den er. Hun bærer rundt på den, jager den og fanger den om og om igjen. Den tåler mye og har falt ned fra stuebord og ned trappa uten å få skader. Gummien rundt kroppen gjør den enkel og god å bite i for pus, og vil oppfordre pus til å være aktiv :)

Det er også viktig å merke seg at dersom man har små barn i hus så kan denne være veldig interessant for dem og kan utgjøre en kvelningsfare for de små barna.

Liten plysjkatt:

Den andre leken er en kattebamse fylt med kattemynte. Det er en plante som mange katter har stor glede av og som oppfordrer dem til å gi oppmerksomhet til leken. Den er god for pus å bite i og er noe mange katter vil bli inspirert til å leke med på grunn av lukten. 

Flåtthalsbånd:

I fjor sendte vi ut en omgang med flåtthalsbånd og fikk gode tilbakemeldinger fra mange av våre kunder. Vår katt, Vega, er som kjent produkttester for Treat for Tails og dette er det mest effektive og sikre vi har brukt på henne. Til tross for at vi oppholder oss på Sørlandet fra tid til annen, hvor det er mye flått, har ikke Vega hatt en eneste flått på seg. Det fungerer også mot lopper, mygg og lus. Selve halsbåndet er easy-release og vil slippe dersom katten setter seg fast. Dette er svært viktig da mange katter er aktive utekatter som lett kan komme borti både kvist, kvast og gjerder.

Flåttpinsett:

Selv om flåtthalsbåndet er svært effektivt, kan katten fortsatt få flått på seg. Derfor sender vi med et lite sett som kan være behjelpelig med å få fjernet den. Det er veldig lite og får plass i en lommebok eller lomme. Den lille størrelsen hjelper deg å få bedre kontroll når du skal fjerne flåtten. Ta pelsen godt til side, skyv pinsetten under flåtten og vipp opp for å fjerne den.

Godteri, pasta, Miamor og Vitakraft:

Mange katter er veldig glad for å få noe litt annet enn tørrmat, men noen katter kan få litt vel mye av det gode og få litt ekstra på kroppen. Denne pastaen mener vi er en flott løsning. De kommer i praktiske porsjonspakker, smaker godt og er sukkerfrie. Vi sender med tre tuber fra Miamor og en fra Vitakraft. Den fra Vitakraft inneholder laks og omega 3 som er godt for huden og pelsen til pus. Det er også lav-kalori og inneholder hverken sukker, kunstig farge eller konserveringsmidler. Miamor sin er beriket med maltekstrakt som reduserer hårballer og oppfordrer til et sunt fordøyelsessystem, fiber og taurin. Taurin er sepsielt viktig for katter da de ikke danner dette selv. Det er også et sukkerfritt alternativ, lav-kalori, uten kunstig farge og uten konserveringsmidler.

Godteri, Whiskas:

Dette knasende godteriet med sprø utside og myk kjerne er det mange katter som liker, i tillegg kommer det i en praktisk liten boks som kan brukes igjen til annet godteri J Det er sukkerfritt, inneholder vitamin E og har 30% mer vitaminer. De ekstra vitaminene fremmer sunn helse og styrker immunforsvaret. Esken er gjenbrukbar og vil holde godteriet fersk lenger ved hjelp av lokket.

Godteri, Sanabelle:

Dette godteriet er spesielt utviklet for å redusere dannelsen av hårballer og hjelper til med å utvise eksisterende hårballer. Det inneholder plantefiber og er sukkerfritt. Siden katter røyter mye på våren og sommeren er det viktig å sørge for at de får i seg nok plantefiber og dette godteriet hjelper med det. Det passer like fint til langhårede katter, som til korthårede.

 

Ha en purr-fekt dag hilsen Vega og Thea Karoline :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Karoline

Thea Karoline

28, Kongsberg

Daglig leder av Treat for Tails og forfatter av bloggen. Livslang erfaring med dyr og en har en genuin interesse for deres velferd.

Kategorier

Arkiv