hits

Katteesken for oktober :)

Katteesken for oktober vil være ulik avhengig av hvor lenge du har vært kunde :) Øverst skriver vi litt samlet om godteriet etterfulgt av en kort beskrivelse av de to ulike eskene.

Godteriet:

Katteeskene i oktober inneholder tre ulike typer godteri slik at pus har forskjellige ting å kose seg med. Vi sender i denne omgang med en pose med knasende godt godteri med god smak. Knasende godteri er bra for tennene til pus både for å styrke de og for å rense de. I esken finnes det også en boks med ferskmat. Denne har mye god smak og finnes i flere ulike smaker. Det er viktig å skjemme bort pus av og til, og da er ferskmat veien å gå :) Den siste tingen vi sender med er en ny variant av de populære tubene med postei. Dette er en perfekt porsjonsstørrelse for pus og gjør at man kan skjemme bort katten hver dag uten å bekymre seg for at de får i seg for mye mat :) Felles for godteriet er at vi forsøker å holde oss til det sunneste godteriet, samtidig som det er smakfullt og godt for katten. 

BnQffb3A7ma


 

Eske 1:

Denne esken inneholder syv produkter, inkludert godteriet som er beskrevet over og er esken våre nyeste kunder har fått :) 

Selvstellbørste til katten

Dette er en flott liten børste som kan festes til bordbein, på hjørner eller andre steder hvor katten trives. Den har en liten lomme bak hvor man kan putte kattemynte slik at katten blir interessert i å bruke den. Selvstellbørsten til katten er veldig fin for å få pus til å stelle ansiktet og kan gi de en massasje og få fart på blodomløpet. De fleste katter er svært renslige og vil sette pris på denne børsten med myke tagger som kan både rengjøre og massere dem. 

Rund leke med fjær

Mange katter liker fjær og pels siden det minner dem om byttedyr. Dette kommer av instink og vil gjelde også for innekatter. Derfor er denne leken fin for pus. Den etterligner byttedyr, er rund slik at den rører på seg og lager en liten lyd. Alle disse tingene er med på å oppfordre pus til lek :) 

Halloweenposen

Denne posen er sendt med mest for moroskyld, den er fin å pynte med og kan oppbevare godteriet til pus på en dekorativ måte.

Edderkoppleke

Denne leken er veldig morsom for pus da katten blir aktivisert av egen lek. Edderkoppen kan festes på forskjellige ting med den smarte klypen sin eller holdes av deg. Den er fin å bære på og noe de fleste katter vil like godt.

BdCaWntHNE4
 


Eske 2:

Denne esken inneholder syv produkter inkludert godteriet som beskrevet over. Dette er esken våre eldste kunder har fått :) 

Edderkoppleke

Denne leken er veldig morsom for pus da katten blir aktivisert av egen lek. Edderkoppen kan festes på forskjellige ting med den smarte klypen sin eller holdes av deg. Den er fin å bære på og noe de fleste katter vil like godt.

Opptrekksmus

Denne leken kan du trekke opp og sette på gulvet og se at rører på seg. Pus vil bli aktivisert på grunn av bevegelsen, pelsen og lyden den lager vil tiltrekke seg oppmerksomheten til katten. 

Matskål

Vi sender med en liten matskål i metall. Det er bevist at det er mest fordelaktig for dyr å spise og drikke av metallskåler eller glasskåler, ikke plast. Derfor har vi valgt å sende med denne lille reiseskålen som pus kan nye ferskmaten sin fra. Den er liten nok til å passe i de fleste lommer og vesker, og er derfor enkel å få med seg. Størrelsen hjelper også med å begrense mengden mat pus får slik at man blir flinkere til å sørge for at pus sin mat ikke blir stående for lenge.

Matskje

Matskjeen sender vi med slik at man enkelt kan fylle på mat til pus uten å få matsmuler over hender og klær. Den er av plast, men berører maten i så kort tid at dette har lite å si i forhold til påvirkningen av maten. 

 

Treat for Tails håper at katteesken faller i smak hos både katt og eier. En katteeske til katten er en katteeske til deg.


Ha en purr-fekt dag hilsen Vega og Thea Karoline

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea Karoline

Thea Karoline

28, Kongsberg

Daglig leder av Treat for Tails og forfatter av bloggen. Livslang erfaring med dyr og en har en genuin interesse for deres velferd.

Kategorier

Arkiv